Team

Hjem » Team
Team 2020-04-05T15:23:27+00:00

Team Noah Racing

Noah Nielsen
Noah NielsenSpeedway Køre
Kører: Noah O. H. Nielsen, født i 2005.
Noah havde sin speedwaydebut i 2010, hvor han startede stille ud med en standard PW50’er. Han fik dog hurtigt blod på tanden, og grejet blevet finjusteret. Noah er en frisk dreng, der er vild med fart og spænding. Han er vild med alt omkring speedway, elsker at se de store drenge køre 500cc og er altid med på at skulle ud at køre, uanset om det er træning eller løb. Noah er typen der helst vil have ro omkring sig i ryttergården under løb, når han skal yde hans bedste.

Noah kører 85cc speedway, og han udvikler sig utrolig flot. Uden for banen er Noah en aktiv del af det sociale med de andre drenge. Han er som regel i et dejligt ubekymret humør, og ser muligheder frem for forhindringer. Når Noah ikke kører speedway, går han i Gummerup skole, er vild med at cykle, køre løbehjul og lege udendørs. Noah er familiens spasmager og opfinder, han finder jævnligt på ting som vi andre slet ikke kan forestille os.

Morten O Nielsen
Morten O NielsenMekaniker
Mekaniker: Morten O. Nielsen, født i 1977.
Morten har som stor knægt selv kørt speedway, den erfaring er meget værd når han hjælper Noah med at træne.

Han har hænderne skruet rigtigt på, og går meget op i detaljerne. Han er perfektionist til fingerspidserne og bruger gerne al sin fritid på, at Noahs grej skal være helt i top. Noah og Morten har et fantastisk samarbejde, og et helt specielt fællesskab.

Morten arbejder til daglig som Maskinarbejder, hvorfor han også har et naturligt flair for teknik.

Sponsorer