Godt og glædeligt nytår!!

Hjem » Godt og glædeligt nytår!!

Godt og glædeligt nytår!!

Vi vil gerne benytte dagen i dag, til at ønske et godt og lykkebringende nytår til alle vi møder og har mødt på vores vej!
Vi håber og tror på mange flere gode timer og fantastiske oplevelser i 2020. Tusind tak til alle der har bakket op om Noah i 2019. Det gælder både sponsorer, familie, venner og alle de speedwayfolk vi har haft gode timer med i året der er gået.
Tak til alle jer der har valgt at følge Noah både i Danmark og i udlandet. Det er helt fantastisk, at en trofast flok står klar med flaget, uanset hvor vi befinder os. Selv om vi måske ikke altid er så sociale når det hele står på, så betyder det uanet meget at der altid er opbakning at føle.
En KÆMPE tak skal lyde til alle sponsorer, uden jer var intet af denne rejse mulig. Vi glæder os til den kommende sæson, og er allerede godt i gang med nedtællingen. Noah er vanvittig glad for at der også i 2020 er en masse firmaer og privatpersoner der har valgt at støtte ham. Det gør det nemlig muligt, at forfølge drømmen og rykke op på 250cc. Noah glæder sig, og ser frem til en forrygende sæson.

2019-12-31T13:33:19+00:00